Описание
Печено кашу
Кашуто съдържа по-малко мазнини от другите ядки, както и тиамин (витамин В1) и ниацин (B3), които спомагат за храносмилането, рибофлавин (В2), който регулира растежа и репродуктивните функции на човешкото тяло, което се отразява благоприятно на здравето на кожата, ноктите и щитовидната жлеза. Съдържа още: пантотенова киселина, пиридоксин, фолацин, които влияят благоприятно върху храносмилането и чревната флора, както и желязо; фосфор; магнезий; калций; натрий; калий; цинк; Омега 3. Кашуто и особено сурово кашу има антисептични, тонични и антибактериални свойства. Тази ядка кашу е полезна и за пушачите – намалява отрицателното въздействие на никотина върху човешкото тяло. Има нисък гликемичен индекс , което го прави препоръчителна част от диетата на хората с наднормено тегло и диабетиците.
Предлагаме и печено кашу с люспа. Повече за ползите от кашуто прочетете в линка.
0.5 кг
Произход: Виетнам




Отзиви
Все още няма отзиви.