Гривна от кристал и цитрин

14.00 лв.

Описание

Красива и нежна гривна от кварцови кристални мъниста и цитрин

Ръчна изработка от нас. Наниз на ластична гривна.

Планински кристал – кристалът е считан за най-мощният камък на планетата. Планинският кристал е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Подсилва имунната система и балансира тялото.  Силен инструмент за баланс и хармония. Пречиства тялото, подобрява мисловния процес и води към позитивизъм. В миналото е използван като амулет против черна магия.

Цитрин
Цитринът е кристална разновидност на кварца с примеси от тривалентно желязао, но което се дължи и жълтеникавия му отенък. Името му означава лимонен.
Камък на изобилието във фън-шуй, цитринът се смята че привлича успехи, късмет и богатство. Можете да го поставите в чанта, портфейл или каса с пари, за да донесе повече пари.
В Древен Рим сенаторите са носили кристал от цитрин, защото се смятало, че той развива красноречието, изостря паметта и помага във взаимоотношенията и в контакта с различни хора. Амулет срещу скандали, клевети и коварство и депресия.

Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Полезен е при състояние на хронична умора, хормонален дисбаланс, стимулира храносмилателната система.  Носен под формата на бижу прогонва кошмарните мисли, елиминира последствията от депресии и стрес и създава положителна нагласа.
Пиенето на заредена с цитрин вода по време на менопауза спомага за по-лесното преодоляване на психическия и физически дискомфорт.

Находища на цитрин има в Бразилия, Мадагаскар, САЩ, Испания, Русия, в България.

Изработка Happygreen.bg

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.110 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гривна от кристал и цитрин“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.