Гривна от кристал и цитрин

21.00 лв.

Описание

Красива и нежна гривна от кварцови кристални мъниста и цитрин 6мм и 8 мм

Ръчна изработка. Наниз на ластична корда.

Планински кристал – кристалът е считан за най-мощния камък на планетата. Планинският кристал е майстор-лечител и може да се използва при всякакви условия. Подсилва имунната система и балансира тялото.  Силен инструмент за баланс и хармония. Пречиства тялото, подобрява мисловния процес и води към позитивизъм. В миналото е използван като амулет против черна магия.

Цитрин
Цитринът е кристална разновидност на кварца с примеси от тривалентно желязао, на което се дължи и жълтеникавият му оттенък. Името му означава лимонен.
Камък на изобилието във фън-шуй, за цитрина се смята, че привлича успехи, късмет и богатство. Можете да го поставите в чанта, портфейл или каса с пари, за да донесе повече печалби.
В Древен Рим сенаторите са носили кристал от цитрин, защото се е смятало, че той развива красноречието, изостря паметта и помага във взаимоотношенията и в контактите с различни хора. Ползван е като амулет срещу скандали, клевети и коварство, както и депресия.

Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Полезен е при състояние на хронична умора, хормонален дисбаланс, стимулира храносмилателната система.  Носен под формата на бижу, прогонва кошмарните мисли, елиминира последствията от депресии и стрес и създава положителна нагласа.
Пиенето на заредена с цитрин вода по време на менопауза спомага за по-лесното преодоляване на психическия и физически дискомфорт.

Находища на цитрин има в Бразилия, Мадагаскар, САЩ, Испания, Русия, в България.

Изработка Happygreen.bg

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.110 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гривна от кристал и цитрин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *