Гривна в пясъчни цветове с ОМ

18.00 лв.

Описание

Гривна в пясъчни цветове и Ом

Изработена от пейзажен яспис и унакит.

Яспис – подхранващ и стабилизиращ камък, засилва волята и дисциплината и ни стимулира да превърнем идеите си в реалност. За него казват, че е господар на подсъзнателния ум и помага на човек да разбере себе си. Привлича нови приятелства и подновява стари. Въздействието на ясписа е заземяващо, стабилизиращо и хармонизиращо. Основното му качество е спокойствие и дълбока релаксация. Може да се използва за лечение на емоционални травми. Стимулира концентрацията, проницателността и мъдростта. Подпомага красноречието и изважда на повърхността вътрешната и външната красота. Различните му разновидности имат допълнителни енергийни свойства.

Унакит – идва от гръцки и означава „сраствам се“. Заради зраво срастналите се розов микроклин и зелен епидот. Оттам идва поверието, че събира онези, които си допадат, за да образува едно цяло. Още е наричан и „исусов камък“, символизираш Голгота. Помага да се открие изгубеното.

Може да повлияе благотворно на агия чакра, повишава смелостта, помага да вземем в ръце контрол над живота си. Твърди се, че помага за безопасно протичане на бременността. Той помага и за заздравяването на органите, тъканите, мускулите. Има положителен ефект върху нервната система и действа успокояващо.

Смята се, че унакитът помага за предпазване от болести. Унакитът е полезен за всички, които страдат от наднормено тегло.

Унакитът помага на човека да живее в настоящето и да не се връща в мислите си постоянно в миналото. Този камък може да повдигне духа и да разсее тъгата. Унакитът помага да се обърнем към светлата страна на живота.

Нанизана на еластична силиконова корда.

Ръчна изработка и дизайн от Happygreen.bg

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гривна в пясъчни цветове с ОМ“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *