Гривна с унакит, мукаит яспис, хематит

15.00 лв.

Описание

Гривна от унакит, мукаит яспис и хематит

Ръчна изработка от нас. Наниз на ластична гривна.

Унакит – идва от гръцки и означава „сраствам се“. Заради зраво срастналите се розов микроклин и зелен епидот. Оттам идва поверието, че събира онези, които си допадат, за да образува едно цяло. Още е наричан и „исусов камък“, символизираш Голгота. Помага да се открие изгубеното.

Може да повлияе благотворно на агия чакра, повишава смелостта, помага да вземем в ръце контрол над живота си. Твърди се, че помага за безопасно протичане на бременността. Той помага и за заздравяването на органите, тъканите, мускулите. Има положителен ефект върху нервната система и действа успокояващо.

Смята се, че унакитът помага за предпазване от болести. Камъкът унакит е полезен за всички, които страдат от наднормено тегло.

Унакитът помага на човека да живее в настоящето и да не се връща в мислите си постоянно в миналото. Този камък може да повдигне духа и да разсее тъгата. Унакитът помага да се обърнем към светлата страна на живота.

Яспис – – мукат – австралийски яспис – той е подхранващ и стабилизиращ камък, засилва волята и дисциплината и ни стимулира да превърнем идеите си в реалност. За него казват, че е е господар на подсъзнателния ум и помага на човек да разбере себе си. Привлича нови приятелства и подновява стари. Въздействието на ясписа е заземяващо, стабилизиращо и хармонизиращо. Основното му качество е спокойствие и дълбока релаксация. Може да се използва за лечение на емоционални травми. Стимулира концентрацията, проницателността и мъдростта. Подпомага красноречието и изважда на повърхността вътрешната и външната красота. Различните му разновидности имат допълнителни енергийни свойства.

Изработка Happygreen.bg

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.110 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гривна с унакит, мукаит яспис, хематит“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.