Гривна с унакит, мукаит яспис, хематит

17.00 лв.

Описание

Гривна от унакит, мукаит яспис и хематит 8мм и 6 мм

Ръчна изработка. Наниз на ластична корда.

Унакит – идва от гръцки и означава „сраствам се“. Заради зраво срастналите се розов микроклин и зелен епидот. Оттам идва поверието, че събира онези, които си допадат, за да образува едно цяло. Още е наричан и „исусов камък“, символизираш Голгота. Помага да се открие изгубеното.

Може да повлияе благотворно на агия чакра, повишава смелостта, помага да поемем контрола над живота си. Твърди се, че помага за безопасно протичане на бременността. Той помага и за заздравяването на органите, тъканите, мускулите. Има положителен ефект върху нервната система и действа успокояващо.

Смята се, че унакитът помага за предпазване от болести. Камъкът унакит е полезен за всички, които страдат от наднормено тегло.

Унакитът помага на човека да живее в настоящето и да не се връща в мислите си постоянно в миналото. Този камък може да повдигне духа и да разсее тъгата. Унакитът помага да се обърнем към светлата страна на живота.

Яспис – мукаит – австралийски яспис – той е подхранващ и стабилизиращ камък, засилва волята и дисциплината и ни стимулира да превърнем идеите си в реалност. За него казват, че е е господар на подсъзнателния ум и помага на човек да разбере себе си. Привлича нови приятелства и подновява стари. Въздействието на ясписа е заземяващо, стабилизиращо и хармонизиращо. Основното му качество е спокойствие и дълбока релаксация. Може да се използва за лечение на емоционални травми. Стимулира концентрацията, проницателността и мъдростта. Подпомага красноречието и изважда на повърхността вътрешната и външната красота. Различните му разновидности имат допълнителни енергийни свойства.

Изработка Happygreen.bg

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.110 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гривна с унакит, мукаит яспис, хематит”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *