Гривна с опушен кварц, кристал и азурит и ОМ

18.00 лв.

Описание

Гривна с опушен кварц, кристал и азурит и Ом

Ръчно изработена гривна от хематит, Косите на Венера, оникс, актинолит. Нанизана на ластичен конец.

Азулит – Той е красив тъмносин камък, който стимулира третото око,  засилва интуицията. Името Азурит на персийски означава синьо. Често се използва в бижутерията, тъй като е много красив. Древните гърци и римляни са го използвали за медицински цели.

Смята се, че азуритът помага за лечение на хипертония и скъсява времето за зарастване на костите, помага в борбата с меланхолията, халюцинациите, епилепсията и други заболявания на нервната система. Пречиства кръвта и жлъчката, може да се използва при очни и кожни заболявания.

В Древен Египет висшите жреци с помощта на азурита общували с боговете. В Ирландия, друидите с помощта на азуритени пръчки помагали на хората да изберат своето призвание.  Накитите с азурит помагат за справяне с изблиците на гняв, преодоляване на емоционална възбуда, страх и стрес. Азуритът е бил използван за увеличаване силата на съзнанието и за издигането му до нивото на висшите сили. Според литотерапевтите, азурита носи лечебна енергия на всички нива на нашето битие – от физическото до най-финото.

Планински кристал – кристалът е считан за най-мощният камък на планетата. Планинският кристал е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Подсилва имунната система и балансира тялото.  Силен инструмент за баланс и хармония. Пречиства тялото, подобрява мисловния процес и води към позитивизъм. В миналото е използван като амулет против черна магия.

Изработка на Happygreen.bg

Можем да направим и гривна или мала с камъни по ваш избор, като вид или цвят.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гривна с опушен кварц, кристал и азурит и ОМ“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *