Леблебия страгали 0.5/1 кг солена и без сол

6.00 лв.12.00 лв.

Много вкусна и крехка!
Срок на годност 09.2025 г.

Описание

Печена леблебия солена и безсолна, печена на жар

Солената е много леко осолена. Гарантираме, че е прясна.

Леблебията има леко орехов вкус и зърнеста текстура. Изключително богат източник на витамини, минерали и фибри, нахутът може да предложи различни ползи за здравето, като регулирането на теглото, подобряване на храносмилането. Това бобово растение е с високо съдържание на протеини и с отличен вкус.

Порция от 1 чаша (164 грама) варен нахут или печена леблебия съдържа:

  • Калории: 269
  • Протеин: 14,5 грама
  • Мазнини: 4 грама
  • Въглехидрати: 45 грама
  • Фибри: 12,5 грама
  • Манган: 74% от дневната доза
  • Фолат (витамин B9): 71% от дневната доза
  • Мед: 64% от дневната доза
  • Желязо: 26% от дневната доза
  • Цинк: 23% от дневната доза
  • Фосфор: 22% от дневната доза
  • Магнезий: 19% от дневната доза
  • Тиамин: 16% от дневната доза
  • Витамин B6: 13% от дневната доза
  • Селен: 11% от дневната доза
  • Калий: 10% от дневната доза

Нахутът е с високо съдържание на протеини и фибри, което може да ви накара да се чувствате сити и да намалите приема на калории по време на хранене.

Печената леблебия е отличен източник на протеин, който може да помогне за регулиране на теглото и да подобри здравето на костите.

Има нисък гликемичен индекс и е чудесен източник на фибри и протеини – всички свойства, които поддържат здравословното ниво на кръвната захар.

Предлагаме и суров нахут.

Имаме и печено кашу без люспа. За ползите от кашуто прочетете в линка.

0.5 кг/1 кг
Леблебия на жар без сол
Осолена леблебия: 98% леблебия и 2% сол
Не съдържа брашно, т.е. без глутен. Но може да съдържа следи от глутен, тъй като е пакетирано в цех, където пакетират и други храни.

Произход: Иран

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.6 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Леблебия страгали 0.5/1 кг солена и без сол”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *