Гривна с бяла лава и родохрозит

16.00 лв.

Описание

Гривна с бяла лава, родохрозит, жълт хематит

Ръчно изработена гривна. Нанизана на ластичен конец.

Бяла лава – вулканичната лава и нейните лечебни свойства са използвани от човека от древни времена. Лавата носи в себе си силата на елементите, в нея са вплетени силите на огъня и земята, водата и въздуха. Бижутата от лава могат да бъдат мощен защитен амулет и талисман.

Лавата подпомага развиването на таланти и творческо мислене, позволява да преоткрием връзката с природата, с вселената и с дълбокия вътрешен свят на  мъдрост, сила и мощ. Силата на вулканичния камък помага на се заземим и да чувстваме стабилност и увереност.

Родохрозит – този камък се носи, за да донесе любов, да успокои бурните емоции и запълни душата с жизнена енергия. Подобни вярвания съществували и сред индианците от Южна Америка. Може би тези представи са възникнали заради характерния цвят на родохрозита. Камъкът родохрозит символизира любов, жизненост, страст и жажда за знания. На изток бижутата с родохрозит се явяват и амулети за успех сред противоположния пол. Тези амулети защитават собственика си от неконтролиран гняв, предпазват го от зли магии и зли очи. Родохрозитът носи хармония и щастие в семейния живот.

Изработка на Happygreen.bg

Можем да направим и гривна или мала с камъни по ваш избор, като вид или цвят.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гривна с бяла лава и родохрозит”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *