Сусамов тахан пълнозърнест 0.7 кг

11.00 лв.

Описание

Сусамов тахан

100% сушени, смлени и небелени сусамени семена, без сол и всякакви други добавки!

Подсилва организма,  полезен при болки в ставите, успокоява нервната система. Подобрява функцията на дихателната система, подпомага възстановяване след боледуване. Консумацията на сусамов тахан не само ще подобри общото състояние на организма, но е и изключително вкусен.

Сусамът спомага за образуването на коензим Q10 или CoQ10,  който подобрява работата на сърцето, намалява оксидативния стрес и насърчава разширяването на кръвоносните съдове – ключов фактор за контрола на кръвното налягане.

В допълнение, коензим Q10 може да подсили сърдечните клетки, които имат високи енергийни нужди и са изключително чувствителни към дефицита на този важен антиоксидант.  Коензим 10 или Q10 може да помогне за намаляване на риска от сърдечни заболявания, да помогне при мигрена, при  болестта на Алцхаймер и Паркинсон, за лечение на безплодие, за намаляване на холестерола, за подобряване на физическата дееспособост при мускулна дистрофия, за предотвратяване на диабет,  стимулира имунната система, предпазва сърцето от увреждане, причинено от някои химиотерапевтични лекарства.

Опаковка стъклен буркан. Най-добрият източник на калций.

Производител: Балчо

Виж също натурален сусам.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 1.1 kg