Броеница 108 зърна от естествени камъни

60.00 лв.

Имайте предвид, че всеки камък е уникален и е вероятно да има разлики със снимката.

Описание

Броеница от 108 зърна от естествени камъни – мала, нанизана с Брахма възли

Планински кристал,  аметист, Косите на Венера, лилав турмалин и мукаит- 6 мм

Планински кристал – кристалът е считан за най-мощния камък на планетата. Планинският кристал е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Подсилва имунната система и балансира и пречиства тялото, подобрява мисловния процес и води към позитивизъм и хармония. В миналото е използван като амулет против черна магия.

Аметист –разновидност на кварца (силициев окис).  Аметистът е с виолетов цвят с различен интензитет и понякога с розов или червеникав оттенък, като разновидност на кварца и най-ценният от кварцовата група. Аметистът е любимият камък на църковните служители, украсявали с него икони, олтари, кръстове. При посвещението в кардинал се връчвал пръстен с аметист, откъдето в католическите страни този камък се  нарича епископски. В Русия го наричат архиерейски. В средните векове са го наричали апостолски камък.

Аметистът винаги се е считал за един от най-могъщите талисмани.  Камък на духовността. Камък против опиянение. През всичките векове аметиста се е считал за мощен пазител от зла съдба, а от женското сърце камъка гонел не споделената или старата и неувяхваща любов откривайки нови възможности. В древността от аметист са правили купи и чаши.

Лилавият турмалин е разновидност на естествения турмалин – полускъпоценен камък, който можем да наречем калейдоскоп от цветове. Той има уникалното свойство да излъчва инфрачервени лъчи. Може да генерира магнитно поле и да балансира биотока в организма.

Мукаит – Муукаит, наричан понякога и мукит, е вид яспис от Западна Австралия. Характерни за за него са комбинациите от цветове –  жълто, виолетово, розово, червено-кафяво и понякога сиво. В ярките цветови комбинации присъстват и дентритни образувания в черно. Както и другите ясписи, мукаитът е солиден, земен, даващ стабилност, укрепващ, внушаващ спокойствие камък.

Ръчно изработена от Happygreen.bg
Можем да изработим и броеница от камъни по ваш избор.

Имайте предвид, че всеки камък е уникален и е вероятно да има разлики със снимката.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.5 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Броеница 108 зърна от естествени камъни”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *