Броеница от 108 зърна с Брахма възли от естествени камъни, мала

45.00 лв.

Описание

  • Йога броеница от 108 зърна от полускъпоценни камъни

Планински кристал, оникс, тигрово око, ахат, лунен камък, яспис, жадеит.

Планински кристал – кристалът е считан за най-мощния камък на планетата. Планинският кристал е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Подсилва имунната система и балансира и пречиства тялото, подобрява мисловния процес и води към позитивизъм и хармония. В миналото е използван като амулет против черна магия.

Опал  – Опалът изостря интуицията и подпомагат вдъхновението. На Изток опалът се приема за камък на любовта, вярата и състраданието. Със своите играещи на повърхността светлини просветлява ума, прогонва мрачните мисли и страхове, стимулира комуникацията и приятелските отношения между хората.

В Европа опалът е символ на доверие, щастие, надежда, нежна любов, чисти помисли и съчувствие. Опалът носи щастие, прогонва депресията и предпазва собственика си от болести. Опалът като талисман предопределя успех във всички начинания.

Авантюрин – Камъкът авантюрин се счита за талисман на любовта, късмета и доброто настроение. Зарежда своя притежател с увереност, решителност и положителна енергия. Авантюринът е считан за камък на щастието. В древността се е използвал за привличане и задържане на любим човек.

Жадеит – В доколумбова Америка камъкът жадеит е бил култов за маите, ацтеките и толтеките. На яркозеления жадеит приписват същите свойства, както на нефрита – да предпазва от неприятности и нещастия. Смята се, че украшения с жадеит допринасят за разтоварване на емоциите и щастие. В стари времена на Изток се е считало, че стиснат в ръка къс жадеит помага за сключване на изгодна търговска сделка.

Изработена от Happygreen.bg
Можем да изработим и броеница от камъни по ваш избор.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Броеница от 108 зърна с Брахма възли от естествени камъни, мала“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.