Вътрешно изграждане – Садгуру

18.00 лв.

Описание

Вътрешно изграждане – Садгуру

Йога е пълноценна система, която ни учи как да управляваме по най-добрия начин живота си, чрез овладяване и активиране вътрешните енергии. И по такъв начин, че тялото и умът да функционират с оптималния си капацитет. Това е средство да създаваме вътрешни ситуации точно по начина, по който ги искаме, превръщайки се в архитект на нашата собствена радост и живот.

В тази трансформираща книга Садгуру разказва историята на собственото си пробуждане, от момче с необичаен уклон към естествения свят до млад смелчага, който прекосява индийския континент с мотоциклета си. Той разказва за момента на своето просветление на планински връх в Южна Индия, където времето спира и след тази случка той е коренно променен.

Терминът гуру, отбелязва той, означава „този, който разпръсква мрака“. . . . Садгуру няма определена традиция, към която да принадлежи. Той просто дава решение за всички проблеми – а именно самотрансформацията. Това е промяна в начина, по който възприемаме и преживяваме живота.

Книгата Вътрешно пробуждане е изпълнена с мъдрост, но достъпна и практична мъдрост. Задълбочена и завладяваща книга, която предлага на читателите изпитани във времето инструменти. Въпреки древността си, те са представени много свежо, живо и блестящо. Вътрешно пробуждане представя революционен начин на мислене за нашата свобода и човечност и възможността да постигнем живот в радост.

„Вътрешното изграждане е завладяващо четиво за прозренията на Садгуру и неговите учения. Ако сте готови, това е инструмент, който да ви помогне да пробудите собствената си вътрешна интелигентност, върховният и върховен гений, който отразява мъдростта на космоса.“ – Дийпак Чопра

Кой е Садгуру – йогин и истински мистик на нашето съвремие, визионер, хуманитарист и виден духовен водач. Съвременен гуру, но незагубил връзка със света и светските и прагматични въпроси. С изключителната си практична мъдрост, Садгуру вдъхновява за физическото, умственото и духовното благополучие на всички. Той владее механизмите и тайните на живота, в резултат от неговото дълбоко преживяване и изследване на по-фините измерения на живота.

„Този ​​живот за мен е стремеж да подкрепя хората в това, да преживеят и изразят своята божественост. Нека познаете блаженството на Божественото.”

Садгуру е най-необичаен мистик, непринадлежащ към никаква конкретна традиция, Садгуру включва и представя най-важното за съвременния живот от йогийските науки.

Визията и разбирането на Садгуру за съвременните социални и икономически проблеми го правят много търсен събеседник и участник в множество интервюта. Неговите думи и напътвствия присъстват редовно във водещите национални вестници на Индия.

Известна обществена личност, той редовно привлича хора от цял свят, често с огромна аудитория от над 300 000 души за своите публични беседи и „сатсанги“.

Вижте също Карма от Садгуру.

ИК БАРД, Меки Корици

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.550 кг