Келп на прах 100 гр водорасли

8.00 лв.

Описание

Келп на прах

Келп (Ascophyllum Nodosum) е водорасло, което принадлежи към групата на кафявите водорасли. Расте в “подводни гори” в плитки океани при температура межди 6 и 14 C и е извесно с бързия си темп на растеж – половин метър на ден, достигайки дължина от 30 до 80 метра. Данни за присъствието на кафяви морски водорасли в диетата на азиатските култури има от преди хиляди години.

Келп на прах се комбинира добре с плодови сокове, смутита, както и със солени ястия.

Спомага за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и усилване нивата на енергия в организма. Намалява чувството за потиснатост, тревожност и страх, липсата на сексуално желание и повишения апетит. Без глутен, суров био продукт. Съдържа йод.

Редовната употреба на Келп съдейства за:
– Премахване на чувството за постоянна умора. Цялостно регенериране на нервната система. Елиминирането на „лошия” холестерол от тялото и за нормализиране на теглото.  Ускоряване на метаболизма и ефективен контрол върху апетита. Повлиява благоприятно чревната микрофлора.

Има силно противовъзпалително и противомикробно действие, стимулира регенеративните процеси в организма и е силен антиоксидант, унищожава излишните мазнини, богат на витамин С, манган и цинк. Насърчава гликемичния баланс и намалява нивата на кръвната захар

Съставки: келп на прах*

*био сертифициран продукт

Употреба: 0,5g (1/6 чаена лъжичка) на ден.

Пакетирано от Dragon Superfoods

Виж също магнезий морски органичен.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.150 kg