Каничка за промивка на нос 12/14 лв.

12.00 лв.14.00 лв.

 

Описание

Каничка за промивка на нос, 400 мл – керамична или пластмасова, бяла.

Керамична каничка за прочистване на носа със солена топла вода – джала нети – йога практика за премахване на слузта и замърсяванията от носните пътища и синусите, като позволява на въздуха да протича безпрепятствено през тях.

Пластмасовата е по-лека и удобна за ползване. както и може да се носи на път.

Помага за справяне с болести на дихателните пътища като синузит, облекчава астма, пневмония, бронхит и белодробна туберкулоза. Помага при алергии, простуди и грип.

Джала нети стимулира различните нервни окончания в носа, активизира мозъка, балансира, стимулира центъра на интуицията. Носът се прочиства и с практиката сутра нети или маркуче за прочистване на носа.

Каничката има отвор – 0.5 мм. Цвят бяла, вместимост на каничката 400 мл.
Предлагаме и пластмасова каничка за промивка на нос, вместимост 400 мл.

МОЖЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ВСЕКИ ДЕН! Ако я правите всеки ден или през ден, това ще повиши имунитета срещу простудни заболявания. Ще има хубав ефект върху кожата на лицето, очите, слуха и ушите, концентрацията и интуицията. Препоръчва се и при алергии, затруднено дишане, суха лигавица на носа, астма, бронхит.

Упътване за промивка на носа, джала нети

Тъй като каничката е чуплива, с услугата “Отвори преди плащане” имате възможност да прегледате поръчаната каничка преди да платите.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло Няма