Хималайска сол мляна и на гранули 1 кг розова

3.50 лв.

Описание

Хималайска сол фина нейодирана нерафинирана 1 кг и на гранули

Хималайската розова сол се добива от планините на Хималайския регион и има естествени розови нюанси. Не съдържа добавени химикали, хранителни добавки и антислепващи агенти.

С чудесен фин вкус, използвайте , за да подправите ястията. Не съдържа химически добавки, нито се добавя йод, но съдържа йода, който му е дала природата.

Розова хималайска сол
Пакистан има огромни залежи от естествена сол в своите региони Белуджистан и Пенджаб. Натуралната каменна сол има множество ползи за здравето.

Каменната сол има повече от осемдесет основни елемента, които помагат за клетъчния метаболизъм и активирането на минералите в тялото.

Какви са ползите от розовата хималайска сол?

Розовата хималайска сол е натурален продукт, който има много естествени ползи

  • нейните естествени свойства помагат на стомаха да увеличи усвояването на минерали и да спомага за по-добро храносмилане
  • в Пакистан солта от района на Хъб се радва на специално място във фармацевтичната индустрия поради високата си водопоглъщаемост и метаболитни свойства
  • розовата сол се използва като основен елемент в лекарства и таблетки
  • Тази сол помага при респираторни заболявания
  • Хималайската розова сол има подмладяващи и регенериращи свойства, била е използвана от векове в китайската медицина и аюрведа
  • Не покачва кръвното налягане както стандартната трапезна сол
    Какво прави хималайската сол за тялото?
    Хималайската сол е една от най-чистите налични форми на сол. Не съдържа добавки или консерванти и е естествено богат на минерали като магнезий, калций, калий, желязо, цинк, мед, манган, селен и йод, всички те заедно осигуряват хормонален баланс в тялото.

Вижте също морска сол от Мъртво море.

Произход Пакистан

1 кг

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 1.1 кг