Ашваганда на прах, био 200 гр

13.00 лв.

Описание

Ашваганда на прах или индийски женшен

Ако желаете да го взимате на капсули, предлагаме и празни растителни капсули.

  • Ашваганда (индийски женшен) е една от най-популярните билки в аюрведа и се използва от 2 500 години насам. Подпомага функцията на щитовидната и надбъбречните жлези, намалява стреса и тревожността, както и помага за овладяване на депресивни състояния.
  • Тази билка балансира нивата на кръвната захар и се бори с раковите клетки, намалява дегенерацията на мозъчните клетки и подобрява паметта, подпомага имунитета и дава издръжливост, засилва мускулите, сексуалните функции и облагодетелства плодовитостта.
  • Aшваганда намалява нивата на кортизола и балансира хормоните на щитовидната жлеза. Балансира промените в настроението и предпазва от дегенеративни заболявания. Подобрява съня.
  • Билката ашваганда  поддържа психическото и физическото здраве, защитава тялото от болести и от увреждащите фактори на околната среда, както и забавя стареенето. Притежава противовъзпалителни и антиоксидантни качества.
  • Ашваганда, значително подобрява баланса на нивата на TSH и тироксин. Незаменимата билка може да е от полза за нормализиране на действието на щитовидната жлеза при пациенти с хипотиреоидизъм.
  • Свойствата на билката са сравними с действието на традиционни лекарства, като лоразепам и имипрамин, но без страничните ефекти. Ашваганда повлиява ефективно и пациенти с депресия.
  • Приемането й повишава устойчивостта ни на стрес, който е една от причините за депресивни състояния. Изследванията показват, че билката може да се използва за стабилизатор на настроението при клинични състояния на депресия.
  • Тя помага за достигане на нормални нива на кръвната захар. В допълнение на всичко това, ашваганда може да помогне да се намали растежа на туморни и ракови клетки в организма, поради това, че засилва имунитета и е силен антиоксидант.
  • Ашваганда не само намалява нивата на стрес, а и защитава мозъка от дегенерация на клетките, която може да доведе до Алцхаймер и Паркинсон. Една от основните причини за благоприятното й въздействие е, че съдържа силни антиоксиданти, които разрушават свободните радикали, предизвикващи стареене.Предлагаме и ашваганда на капсули, веган

Опаковка 200 гр.
Dragon Foods

Виж също Мака на прах.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.250 кг