Ашваганда на прах био 0.2 кг

13.00 лв.

Описание

Ашваганда (индийски женшен) е една от най-популярните билки в аюрведа и се използва от 2 500 години насам. Подпомага функцията на щитовидната и надбъбречните жлези, намалява стреса и тревожността, както и помага за овладяване на депресивни състояния. Тази билка балансира нивата на кръвната захар и се бори с раковите клетки, намалява дегенерацията на мозъчните клетки и подобрява паметта, подпомага имунитета и дава издръжливост, засилва мускулите, сексуалните функции и облагодетелства плодовитостта.

Aшваганда намалява нивата на кортизола и балансира хормоните на щитовидната жлеза. Балансира промените в настроението и предпазва от дегенеративни заболявания. Подобрява съня.

Ашваганда поддържа психическото и физическото здраве, защитава тялото от болести и от увреждащите фактори на околната среда, както и забавя стареенето. Притежава противовъзпалителни и антиоксидантни качества.

Ашваганда, значително подобрява баланса на нивата на TSH и тироксин. Незаменимата билка може да е от полза за нормализиране на действието на щитовидната жлеза при пациенти с хипотиреоидизъм.

Свойствата на билката са сравними с действието на традиционни лекарства, като лоразепам и имипрамин, но без страничните ефекти. Ашваганда повлиява ефективно и пациенти с депресия. Приемането й повишава устойчивостта ни на стрес, който е една от причините за депресивни състояния. Изследванията показват, че билката може да се използва за стабилизатор на настроението при клинични състояния на депресия.

Тя помага за достигане на нормални нива на кръвната захар. В допълнение на всичко това, ашваганда може да помогне да се намали растежа на туморни и ракови клетки в организма, поради това, че засилва имунитета и е силен антиоксидант.

Ашваганда не само намалява нивата на стрес, а и защитава мозъка от дегенерация на клетките, която може да доведе до Алцхаймер и Паркинсон. Една от основните причини за благоприятното й въздействие е, че съдържа силни антиоксиданти, които разрушават свободните радикали, предизвикващи стареене.

Опаковка 200 гр.
Dragon Foods.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.200 kg