Ашваганда на капсули 60 бр. веган

25.00 лв.

Срок на годност 09.2026 г.

3 налични

Описание

Ашваганда на капсули или индийски женшен

Подходящ за вегани и вегетарианци

Ашваганда (индийски женшен) е една от най-популярните билки в аюрведа и се използва от 2 500 години насам. Подпомага функцията на щитовидната и надбъбречните жлези, намалява стреса и тревожността, както и помага за овладяване на депресивни състояния.

Тази билка балансира нивата на кръвната захар и се бори с раковите клетки. Намалява дегенерацията на мозъчните клетки и подобрява паметта, подпомага имунитета и дава издръжливост. Засилва мускулите, сексуалните функции и облагодетелства плодовитостта.

Билката Aшваганда намалява нивата на кортизола и балансира хормоните на щитовидната жлеза. Балансира промените в настроението и предпазва от дегенеративни заболявания. Подобрява съня.

Чудотворното растение поддържа психическото и физическото здраве. Защитава тялото от болести и от увреждащите фактори на околната среда, както и забавя стареенето. Притежава противовъзпалителни и антиоксидантни качества.

Значително подобрява баланса на нивата на TSH и тироксин. Тази билка е от полза за нормализиране действието на щитовидната жлеза при хипотиреоидизъм.

Свойствата на билката са сравними с действието на традиционни лекарства, като лоразепам и имипрамин, но без страничните ефекти. Ашваганда повлиява ефективно и пациенти с депресия.

Приемането й повишава устойчивостта ни на стрес, който е една от причините за депресивни състояния. Изследванията показват, че билката може да се използва за стабилизатор на настроението при клинични състояния на депресия.

Тя помага за достигане на нормални нива на кръвната захар. В допълнение на всичко това, ашваганда може да помогне да се намали растежа на туморни и ракови клетки. Поради това, че засилва имунитета и е силен антиоксидант.

Индийският женшен не само намалява нивата на стрес. Защитава мозъка от дегенерация на клетките, която може да доведе до Алцхаймер и Паркинсон. Една от основните причини за благоприятното й въздействие е, че съдържа силни антиоксиданти. Те разрушават свободните радикали, предизвикващи стареене.

Опаковка 60 капсули 300 мг в една капсула
Приемайте по 1 капсула, за предпочине по време на хранене

Съдържание: Ashwagandha Root Extract 2.5% Withanolides, Capsule Shell: (Hydroxypropylmethylcellulose)

Power Health веган капсула. Произход: Англия, Crystal vitality

Виж също Мака на прах и ашваганда на прах.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.250 кг