Свещи за уши, лек за уши восък

4.00 лв.35.00 лв.

Описание

Восъчни свещи за уши 2 бр. в 1 пакет – 4 лв.
10 пакета – 35 лв.

Вкарват топъл въздух, затоплят ухото, подобряват кръвообращението. Препоръчват се при болки в ушите, при световъртеж, шум в ушите, за подобряване на слуха, при възпаление на ухото, при натрупване на ушна кал умекотяват.

Уеднаквяват налягането в ушите и главата и с това помагат при мигрена, настинки, синузит. Както и при вода в ушите – чудесна профилактика, ако ходите редовно на плуване.

Топлият въздух, който се образува по време на изгарянето на восъка, създава налягане и последващо всмукване  „ефектът на комина“. Така се подобрява циркулирането на кръвта и помага да се възвърне нормалното налягане в областта на тъпанчето.

Състав: 2 броя свещи от восък

Начин на приложение: За изпълнение на процедурата подгответе кибрит (запалка), чаша с вода. Легнете на едната страна. Запалете свещта в горния край, а долният край на свещта, която е с накрайник, поставете внимателно и леко във външния слухов проход. Свещта трябва да гори вертикално, около 5-6 минути, добре е 2-ри човек да я държи, когато изгори 2/3 от свещта, махнете от ухото и изгасете в чаша с вода.

Внимание – ако имате алергия от пчелни продукти, не ползвайте.
За деца – над 2 години.

Дължина 23 см, диаметър 0.68 в долния край и 1.5 см в горния край

Произход: Китай

Виж също канички за промивка на носа и чашки за промивка на очите.

 

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.05 кг