Свещи за уши, восъчни, 3.50 лв., 2 броя лек за уши, фитосвещи

3.50 лв.

2 бр. восъчни свещи за уши

2 налични

Описание

Восъчни свещи за уши от восък. Вкарват топъл въздух, затоплят ухото, подобряват кръвообращението. Препоръчват се при болки в ушите, при световъртеж, шум в ушите, за подобряване на слуха, при възпаление на ухото, при натрупване на ушна кал умекотяват.
Уеднаквяват налагянето в ушите и главата и с това помагат при мигрена, настинки, синузит. Както и при вода в ушите – чудесна профилактика, ако ходите редовно на плуване.
За деца над 3 години.

Топлият въздух, който се образува по време на изгарянето на восъка, създава налягане и последващо всмукване  „ефектът на комина“. Така се подобрява циркулирането на кръвта и помага да се възвърне нормалното налягане в областта на тъпанчето.

Състав: 2 броя свещи от восък, медицински памук и естествено етерично масло от лайка.

Начин на приложение: За изпълнение на процедурата подгответе кибрит (запалка), чаша с вода. Легнете на едната страна. Запалете свещта в горния край, а долният край на свещта, която е с накрайник, поставете внимателно и леко във външния слухов проход. Свещта трябва да гори вертикално, около 5-6 минути, добре е 2-ри човек да я държи, когато изгори 2/3 от свещта, махнете от ухото и изгасете в чаша с вода.

Внимание – ако имате алергия от пчелни продукти, не ползвайте.
За деца – над 3 години.

Дължина 23 см, диаметър 0.68 в долния край и 1.5 см в горния край

Европейски сертификат CE

 

Facebooktwitterpinterestmail