Свещи за уши, восъчни, 4 лв. 2 броя лек за уши, фито свещи

4.00 лв.

Очакваме доставка до средата на месец март.

21 налични

Описание

Восъчни свещи за уши от восък. Вкарват топъл въздух, затоплят ухото, подобряват кръвообращението. Препоръчват се при болки в ушите, при световъртеж, шум в ушите, за подобряване на слуха, при възпаление на ухото, при натрупване на ушна кал умекотяват.
Уеднаквяват налагянето в ушите и главата и с това помагат при мигрена, настинки, синузит. Както и при вода в ушите – чудесна профилактика, ако ходите редовно на плуване.

Топлият въздух, който се образува по време на изгарянето на восъка, създава налягане и последващо всмукване  „ефектът на комина“. Така се подобрява циркулирането на кръвта и помага да се възвърне нормалното налягане в областта на тъпанчето.

Състав: 2 броя свещи от восък, медицински памук и естествено етерично масло от лайка.

Начин на приложение: За изпълнение на процедурата подгответе кибрит (запалка), чаша с вода. Легнете на едната страна. Запалете свещта в горния край, а долният край на свещта, която е с накрайник, поставете внимателно и леко във външния слухов проход. Свещта трябва да гори вертикално, около 5-6 минути, добре е 2-ри човек да я държи, когато изгори 2/3 от свещта, махнете от ухото и изгасете в чаша с вода.

Внимание – ако имате алергия от пчелни продукти, не ползвайте.
За деца – над 2 години.

Дължина 23 см, диаметър 0.68 в долния край и 1.5 см в горния край

Европейски сертификат CE

 

Facebooktwitterpinterestmail