Червена боровинка сушена 0.5/1 кг

8.50 лв.16.00 лв.

Срок на годност 09. 24 г.

Описание

Сушена червена боровинка – съдържа захар

0.500 кг/1 кг
Произход: САЩ
Може да съдържа следи от глутен, тъй като е пакетирано в цех, където пакетират и други храни.

Съдържание: червена боровинка, сушена, захар, слънчогледово олио.

Червените боровинки са в помощ за предотвратяването на Хеликобактер пилори – инфекция в стомаха, която водят до язви. Те забавят и натрупването на зъбна плака. Този плод е силен антиоксидант, защитавайки клетките от увреждане. Някои лабораторни изследвания показват, че боровинките могат да имат противораково въздействие върху клетките.

Червени боровинки и инфекции на пикочните пътища:

  • Инфекцията на пикочните пътища обикновено се причинява от бактерии или микроби. Попаднали в пикочните пътища, те се размножават, предизвиквайки зачервяване, подуване и болка. Но има един лесен начин за насърчаване на доброто здраве на пикочните пътища – включването на червена боровинка в хранителния ви режим.
  • Поради висока концентрация на антиоксиданти и други свързани фитонутриенти, боровинките подсигуряват разнообразие от ползи за здравето, особено за здравето на сърцето. Изследванията показват, че боровинките съдържат най-високите концентрации на флавоноиди. Те както и червеното вино, могат да подобрят циркулацията и да предотвратят възникването на сърдечно-съдови заболявания.

Консумацията на този плод в големи количества не е препоръчително по време на бременност.

Червените боровинки са пълни с витамин C.

Червената боровинка е кисната в захарен разтвор, за да се предотврати ферментационен процес, поради ниското естествено съдържание на захари в червената боровинка. Всички останали сушени плодове, които предлагаме са без захар, с изключение на червената боровинка.

Имаме ананас, манго, кайсии, сини сливи – без добавена захар.

0.500 кг/1 кг
Произход: САЩ
Може да съдържа следи от глутен, тъй като е пакетирано в цех, където пакетират и други храни.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг