Броеница 108 зърна естествени камъни

55.00 лв.

Описание

Йога броеница 108 зърна от полускъпоценни камъни

Изработена от зелен ахат – драконови вени, черен оникс, яспис, мъхов ахат – 8 мм големина на мънистата. Ръчно изработена с Брахма възли и памучен конец.

Ахатът е камък на мира и спокойствието, който подобрява благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве и дълголетие на притежателите му. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Ахатът е емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Ахатът се смята че защитава от лоши очи.

Черен оникс е камък, който дава сила и поради това е подходящ за спортисти и хора, които работят в екстремни условия и емоционални натоварвания. Носи чувство за баланс на ума и тялото, а също и силата на духа.

Яспис – в древността ясписът бил смятан за много ценен дар на природата. Още тогава от него изработвали полезни неща като ками, бижута, амулети и дори го включвали в керамиката и в други форми на изкуството. Лечителите от изтока използвали ясписа за лечение на различни болести. Камък, напомнящ за земята, придаващ твърдост, решителност и устойчивост на притежателя си.

Изработена от Happygreen.bg
Можем да изработим и броеница от камъни по ваш избор.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Броеница 108 зърна естествени камъни“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *