Tечен перилен препарат Grune Kraft 1.32 л

18.00 лв.

Описание

Универсален течен перилен препарат Grune kraft на fit® GmbH

С много приятен и ненатрапчив аромат, пере чудесно дрехите, без да замърсява природата, без да интоксикира тялото ви и да дразни със силна изкуствена миризма. Течен перилен препарат за цветно и бяло пране с лек аромат. Една опаковка стига за около 20 пранета. Подходящо е и за пералня и за ръчно пране.

Подходяща за пране както със студена, така и с топла вода в диапазон от 20оС до 95оС. С натурални повърхностно активни вещества от захарно цвекло и с лесно разградими съставки. Продуктът не е подходящ за вълнени и копринени материи.

Виж също препарат за чинии.

• Веган продукт
• Немско качество
• Без микропластмаса
• Опаковка от 100% рециклирана пластмаса (така наречената R-PET), с което се намалява многократно количеството на отпадъци.

Начин на употреба:

За нормално пране (4-5 кг), използвайте 66 мл (около 2 капачки) от препарата (86 мл при твърда вода и много твърда вода). За ръчно пране – 40 мл в 10 л вода.

Съставки:

5-15% анионни и нейонни повърхностноактивни вещества, <5% сапуни, допълнително съдържание: ензими, оптични избелители, аромати, Phenoxyethanol, Benzisothiazolinone.

Внимание: Съхранявайте на места недостъпни за деца! При контакт с очите: Промийте внимателно с вода в продължение на няколко минути.

Опаковка от 1.32 л

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 1.500 кг