Свещи от соев восък ръчно изработени

8.00 лв.10.00 лв.

Описание

Свещи от соев восък

Ръчно изработени от нас, от соев восък в стъклени чаши, които след това могат да се ползват.

Соевият восък е 100% растителен продукт, което го прави подходящ за вегани, устойчив, биоразградим и с превъзходно качество на изгаряне.

Ползите от соевия восък

100% натурален и веган

Соевият восък е 100% естествен и се извлича от соеви зърна. Традиционният парафинов восък се прави от нефт, въглища или нефтени шисти. Нашият соев восък е 100% веган и не е тестван върху животни.

Чист резултат

Свещите от соев восък съдържа нула токсини, няма канцерогенни вещества или замърсители, което значи че соевият восък е по-малко вероятно да предизвика алергии. Соевият восък е много по-здравословен, тъй като не отделя никакви токсични материали пти изгаряне, за разлика от невъзобновяемите парафинови восъци, които могат да съдържат канцерогенни вещества, които са вредни.

Тъй като соевият восък е на растителна основа и се извлича от бързорастящо растение, той е едновременно възобновяем и устойчив, което го прави много по-щадящ за околната среда от пчелен восък или от парафин, който е производен на нефта.

Биоразградим и водоразтворим

Тъй като соята е растение, соевият восък естествено е биоразградими лесно се разтваря във вода и не оставя токсични следи.

Соевият восък има по-ниска точка на топене от парафиновия восък. Това означава, че соевият восък ще издържи по-дълго от парафиновите свещи. Удълженият живот на свещта означава, че можете да се наслаждавате на свеща много по-дълго.

Виж също естествени ароматни пръчици инсенс.

Моля забележете, че свещите могат да се различават от снимката, тъй като са ръчна изработка.
Свещ в по-голяма чаша – време на горене около 25 до 30 часа.
Свещ в по-малка чаша – време на горене около 20-25 часа.

Happygreen.bg

 

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg