Почистване на езика, стъргалка за език метална луксозна

12.00 лв.20.00 лв.

Описание

Метална луксозна стъргалка за език

Чудесна стъргалка за почистване на езика, от неръждаема стомана, удобна за хващане.

Езикът събира през нощта токсини, които тялото отделя, почистването на езика е много важно за добрата хигиена на устата и свежия дъх.
Ако не почистите сутринта езика си, с поемането на храна отново връщате токсините обратно в тялото.

Отнема секунди, лесно и приятно. Употреба – изплезвате езика навън, със заоблената част на стъргалката като държите двата края с ръце минавате по езика отвътре навън и почиствате наслагванията. Повтаряте 2-3 пъти докато езикът стане чист. Изплаквате стъргалката и сте готови.

Варианти

  • метална цвят сребрист
  • стъргалка за език цветна – цвят светло -златист
  • цвят хамелеон – лилаво-зелена
  • почистване на езика в комбинация с чиста от химия паста за зъби, без флуорид

Happygreen.bg аюрведа паста за зъби и стъргалка за език

Освен почистването на езика, една чудесна сутрешна практика е и промивка на носа с топла подсолена вода. Така нареченото джала нети.
Тези практики са част от нашата вътрешна хигиена и са един добър начин да поддържаме здраве, разбира се, наред с правилното хранене и движение.

Предлагаме и стъргалка в комплект с паста за зъби – аюрведическа, избелваща или от био селекцията на Himalaya. В забележка може да посочите цвета на стъргалката, който предпочитате. В случай, че не е посочен цвят, ще получите стъргалка според наличността в момента на поръчката.

Предлаганите от нас пасти за зъби са чисти, без вредни съставки и без флуорид. Имаме налична и безглутенова паста за зъби, в случай на непоносимост към глутен. Ще си осигурите отлична орална хигиена с предлаганите от нас продукти.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.110 кг