Слънцезащитен крем 30 фактор плажно масло

19.00 лв.

Описание

Плажно масло, слънцезащитен крем за тяло с био базови масла, етерични масла и цинков оксид

Кремът осигурява защита от UVA и UVB лъчите с активната си съставка – естествения минерал цинков оксид. Не съдържа слънцезащитни филтри като oxybenzone, octisalate, octinoxate, avobenzone. Съдържа само най-чистите и безопасни съставки –  органични растителни масла, екстракти от лавандула и невен, пчелен восък и цинков оксид.

• висока защита
• слънцезащитен фактор SPF30*
• против UVA+UVB лъчи

* Кремът е лабораторно тестван в Национален център по обществено здраве и анализи. Отговаря на изискванията на наредба №14 на МЗ за определяне на подробни правила за представяне на информацията по чл.19, пар.4 на регламент (ЕО)№1223/2009, относно изисквания за ефикасност на слънцезащитните козметични продукти. Цветът и структурата на оксида се менят при промяна на температурата. Може да се образуват обагрени в жълто малки бучки, което не влияе на качествата на продукта.

Употреба: Нанесете обилно върху кожата на тялото преди излагане на слънце. За поддържане на защитата продуктът трябва да се нанася отново след изпотяване, плуване или избърсване. Намаляването на нанесеното количество значително понижава нивото на защита.

Внимание: Продуктът съдържа етерични масла. Проверете дали не сте алергични. Не излагайте бебетата и малките деца на директна слънчева светлина. Не се излагайте прекалено дълго на слънце, дори когато употребявате слънцезащитни козметични продукти. Прекомерното излагане на слънце представлява сериозна заплаха за здравето. Ограничавайте времето за излагане на слънце, особено в интервала 10:00-14:00 часа и носете на дрехи с дълги ръкави, дълги панталони, шапки и очила.

Съдържание: *Theobroma cacao seed butter (какаово масло), *Cocos nucifera oil (кокосово масло), *Simmondsia chinensis seed oil (масло от жожоба), *Persea gratissima oil (масло от авокадо), *Olea europaea fruit oil (масло от маслини), *Calendula officinalis extract (екстракт от невен), *Cera alba (пчелен восък), Zinc oxide (цинков оксид), *Daucus carota sativa oil (масло от морков), *Lavandula angustifolia oil (масло от лавандула).
* съставка от органичен произход

60 гр. Произход: България

И малко вдъхновение за плажното масло

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg