Раджа йога за всички – Свами Ниранджанананда Сарасвати

17.00 лв.

Описание

„Раджа йога за всички: Общ преглед и практически капсули“

Книгата описва много аспекти на раджа йога, цели, трудности и начини за справяне с тях. Насоки как да включим практиките на раджа йога в своя ежедневен живот. Идеите и способите на раджа йога се препоръчват за справяне със състояния на пристрастеност, несигурност и синдрома на хроничната умора.

Раджа йога за всички“ е книга с напътствия. Тя може да се чете подробно и за вдъхновение. Или да се прелиства за бърз практически съвет – според ситуацията.

От тази книга ще разберем какво е раджа йога, практиките на раджа йога, с помощта на които умът ни става по-силен, по-мощен, по-стабилен.

В книгата има напътствия как да култивираме правилна настройка на ума с подходящите практики. Представя личните усилия, възможните пречки, признаците за напредък и постижения по пътя на превръщане на раджа йога в начин на живот. Предоставя систематични капсули, съдържащи различни йога практики за вграждане в ежедневния живот. Предвид съвременния начин на живот, стреса, съпътстващите депресии и психически състояния, предоставя ценни напътствия. Безценна за справяне с потисканите емоции и с пренебрегването на принципите на действие на мощната машина на ума.

Виж също Асана пранаяма мудра бандха.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg