Ошо дзен таро 79 карти в кутия

108.00 лв.

Луксозно издание с кутия.

Код: IK-Y111-2-1 Категории: , Етикети: ,

Описание

Дзен таро на Ошо българско луксозно издание

Традиционното таро често се използва, за да задоволи желанието ни да разберем миналото или да предскажем бъдещето.

Традиционното таро често се използва, за да задоволи копнежа ни да разберем миналото или да предскажем бъдещето.
Това ОШО Дзен Таро се фокусира върху постигането на разбиране за тук и сега. Това е система, основана на мъдростта на Дзен – мъдрост, която казва, че събитията във външния свят просто отразяват нашите собствени мисли и чувства, въпреки че самите ние може да не сме наясно какви са тези мисли и чувства.
Това Таро ни помага да отклоним вниманието си от външни събития, така че да намерим нова яснота на разбирането за това, което се случва в най-съкровените ни сърца.
Изображенията на картите в този опакован комплект са напълно съвременни; средновековните символи са изхвърлени и заменени с модерни картини, с които дори неопитният потребител ще може да се свърже. Придружаващият текст идва от беседите на Ошос за Дзен и помага на читателя да разбере, че всички състояния и състояния на ума, показани на картите, са по същество преходни – и ако можем просто да погледнем и да видим нещата такива, каквито са, самото виждане може да ги трансформира.

Това Таро ни помага да погледне по различен начин на външните събития, така че да намерим нова яснота на разбирането за това, което се случва в най-съкровените дълбини на подсъзнанието.

Изданието е луксозно, в твърда кутия и книжка на български. 

Изображенията на картите в този комплект са  осъвременени; средновековните символи са заменени с модерни картини, с които дори неопитният ще може да се свърже. Придружаващият текст идва от беседите на Ошос за Дзен и помага на ползвателя да разбере, че всички състояния на ума, показани на картите, са по същество преходни – и ако можем просто да погледнем и да видим нещата такива, каквито са, самото виждане може да ги трансформира.

Вижте също Карма от Садгуру.

ИК Сините птици

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.550 кг