Разпродажба!

Мисо солена ферментирала полезна подправка

10.00 лв.

Срок на годност януари 2023 – затова е намалено. Но това е солена подправка и тя практически може да стои години, без да се развали.

9 налични

Описание

Мисо – японска подправка, био и без ГМО

Мисото е много богато на протеини, магнезий, цинк, изофлавони, сапонини и живи ензими, витамин К. Гъбите, които се използват за процеса на ферментация, синтезират така ценния витамин В12. Съвсем малко количество мисо може да осигури дневната доза цинк, манган и мед.

Мисо е традиционна японска подправка, с която се приготвя популярната супа Мисо.
Мисото успешно замества солта, като не предизвиква задържане на вода в тялото.

Подправката съдържа ферментирал ориз, соя, сол и алкохол. Отлежава в кедрова бъчва за около 1 година.
Повече за мисо може да прочетете в нашия happy блог.

Нашето Inaka Miso е тъмнокафяво на цвят. Дългият процес на ферментация му създава отчетлив, дълбок и богат вкус, със силен мисо аромат. Създадено по Shinshu Miso традиция с дълъг процес на ферментация.

400 гр.

  • Hikari, Japan
  • Растителен продукт (веган)
  • Без глутен
  • Продукт без ГМО

Сертификати

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.6 kg