Мисо

12.00 лв.

10 налични (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

Описание

Мисото е много богато на протеини, магнезий, цинк, изофлавони, сапонини и живи ензими, витамин К. Гъбите, които се използват за процеса на ферментация, синтезират така ценния витамин В12. Съвсем малко количество мисо може да осигури дневната доза цинк, манган и мед. Мисо е традиционна японска подправка, с която се приготвя популярната супа Мисо.
Мисото успешно замества солта, като не предизвиква задържане на вода в тялото.
Подправката съдържа ферментирал ориз, соя, сол и алкохол. Отлежава в кедрова бъчва за около 1 година.

400 гр.

  • Hikari, Japan
  • Растителен продукт
Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.450 kg