Мисо солена ферментирала полезна подправка

12.00 лв.

Описание

Мисо – японска подправка, био и без ГМО

Мисото е много богато на протеини, магнезий, цинк, изофлавони, сапонини и живи ензими, витамин К. Гъбите, които се използват за процеса на ферментация, синтезират така ценния витамин В12. Съвсем малко количество мисо може да осигури дневната доза цинк, манган и мед.

Мисо е традиционна японска подправка, с която се приготвя популярната супа Мисо.
Мисото успешно замества солта, като не предизвиква задържане на вода в тялото.

Подправката съдържа ферментирал ориз, соя, сол и алкохол. Отлежава в кедрова бъчва за около 1 година.
Повече за мисо може да прочетете в нашия happy блог.

Нашето SHINSHU Miso е светло-кафяво, почти жълто на цвят. Дългият процес на ферментация му създава отчетлив, дълбок и богат вкус, със силен мисо аромат. Създадено по Shinshu Miso традиция с дълъг процес на ферментация.

400 гр.

  • Hikari, Japan
  • Растителен продукт (веган)
  • Без глутен
  • Продукт без ГМО

В 100 гр продукт се съдържа 209 ккал
6.2 гр мазнини, от които 1 гр наситени, въглехидрати 22.4 гр, протеин 11 гр, сол 11.6 гр.

Произход: Япония

Сертификати

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.6 kg