Описание
Мисо – японска подправка, био и без ГМО
Мисото е много богато на протеини, магнезий, цинк, изофлавони, сапонини и живи ензими, витамин К. Гъбите, които се използват за процеса на ферментация, синтезират така ценния витамин В12. Съвсем малко количество мисо може да осигури дневната доза цинк, манган и мед.
Мисо е традиционна японска подправка, с която се приготвя популярната супа Мисо.
Мисото успешно замества солта, като не предизвиква задържане на вода в тялото.
Подправката съдържа ферментирал ориз, соя, сол. Отлежава в кедрова бъчва за около 1 година.
Повече за мисо може да прочетете в нашия happy блог.
Нашето INAKA Miso е тъмно-кафяво. Дългият процес на ферментация му създава отчетлив, дълбок и богат вкус, със силен мисо аромат. Създадено по Shinshu Miso традиция с дълъг процес на ферментация.
400 гр.
- Hikari, Japan
- Растителен продукт (веган)
- Без глутен
- Продукт без ГМО
В 100 гр продукт се съдържа 209 ккал
6.2 гр мазнини, от които 1 гр наситени, въглехидрати 22.4 гр, протеин 11 гр, сол 11.6 гр.
Произход: Япония
Сертификати
NOP (National Organic Program) by USDA
EU organic (Organic agriculture Europe certification) by the Ecocert Organic Standard (EOS) equivalent to the European Regulation
JAS (Japanese Agricultural Standard) by the Japanese Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries (MAFF)



