Описание
Кокосово мляко от Шри Ланка, био
Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафявия кокос. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода. Приготвя се чрез директно пресоване на настърганото месо от кокосов орех. Идеално за приготвянето на супи. Използвайте също за напитки, торти, бисквити и сладолед.
Имаме и кокосова сметана 17 % масленост.
Разбъркайте добре преди употреба до получаването на консистенцията на мляко.
Съдържание: Екстракт от кокос 45 %, пречистена вода 55%
Съхранение: След отваряне, съхранявайте останалото съдържание в хладилник, добре затворено. Използвайте в рамките на 3 дена.
Предлагаме и кокосова вода, чиста 100% от млади кокосови орехи.
Произход: Шри Ланка
Масленост 14%