Описание
Кокосово мляко от Тайланд
Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафявия кокос. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода. Приготвя се чрез директно пресоване на настърганото месо от кокосов орех. Идеално за приготвянето на супи. Използвайте също за напитки, торти, бисквити и сладолед.
Разбъркайте добре преди употреба до получаването на консистенцията на мляко.
Съдържание: Екстракт от кокос 75%, глицерол моностерат Е471(счита се за безвредна добавка), Е435 (Разрешеното количество за добавяне в храните е 10 мг на 1 кг продукт), гума гуар Е 412 (безопасен), карбоксиметил целулоза Е466 (счита се за безвреден), квантанова дъвка Е415 (безопасен), натриев метабисулфит Е223 (Допустимата дневна доза на килограм телесно тегло е 0,7 мг., в по-големи количества е вреден), вода 24,8 %
Съхранение: След отваряне, съхранявайте останалото съдържание в хладилник, добре затворено. Използвайте в рамките на 2 дена.
Предлагаме и кокосова вода, чиста 100% от млади кокосови орехи.
Произход: Тайланд
Масленост 17 % и 7 %



