Гривна с бронзит, кристал, хематит и хаулит

18.00 лв.

Описание

Гривна с бронзит, кристал, хематит и розов хаулит

Ръчна изработка. Ластична корда.

Бронзит – В литотерапията бронзитът се използва за лечение на кожни заболявания, например, при псориазис и екзема. Освен това, успокоява нервната система. Хората, които са склонни към депресия, чести промени в настроението, трябва да носят бронзит.

Камъкът има невероятното свойство да блокира негативната енергия, което го прави защитник срещу вреди, лоши очи, проклятия. Той премахва неприятностите, притежава способността да примирява воюващите хора, помага да се запази спокойствие, да се избегнат конфликтите и недоразуменията в общуването с другите.

Благодарение на тези свойства, бронзитът се нарича „камък на учтивостта“. Наричат го най-силния амулет. Бронзитът е талисман, който привлича материални ползи.

Хематит –  споменава се в съчиненията на Теофраст (315 г. преди н.е.). В Индия хематитът е бил символ на храброст и мъдрост. Този камък способства съхраняването на оптимизма и волята. В Европа хематитът се е смятал за талисман.

Хаулит Хаулитът е камък на спокойствието и би могъл да реши проблеми, свързани със стреса, напрежението и безпокойство.  Има положително влияние върху хора с проблемен темперамент и буен нрав. Спомага да намерите истинското спокойствие, да станете по-приемащи и да гледате от красивата страна на живота.

Happygreen.bg

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.110 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гривна с бронзит, кристал, хематит и хаулит“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *