Гривна с бронзит, кристал, хематит и хаулит

18.00 лв.

Описание

Гривна с бронзит, кристал, хематит и розов хаулит

Ръчна изработка. Ластична корда.

Бронзит – В литотерапията бронзитът се използва за лечение на кожни заболявания, например, при псориазис и екзема. Освен това, успокоява нервната система. Хората, които са склонни към депресия, чести промени в настроението, трябва да носят бронзит.

Камъкът има невероятното свойство да блокира негативната енергия, което го прави защитник срещу вреди, лоши очи, проклятия. Той премахва неприятностите, притежава способността да примирява воюващите хора, помага да се запази спокойствие, да се избегнат конфликтите и недоразуменията в общуването с другите.

Благодарение на тези свойства, бронзитът се нарича „камък на учтивостта“. Наричат го най-силния амулет. Бронзитът е талисман, който привлича материални ползи.

Хематит –  споменава се в съчиненията на Теофраст (315 г. преди н.е.). В Индия хематитът е бил символ на храброст и мъдрост. Този камък способства съхраняването на оптимизма и волята. В Европа хематитът се е смятал за талисман.

Хаулит

камъкът на Хова“, хаулитът е калциев боросиликат. Оцветяването на минерала е в бяло, сиво. Срещат се и минерали с черни или кафяви петна. Основните находища на хаулит са в САЩ и Канада.

Лечебни свойства – Полезен за укрепването на костите и зъбите.

Магически свойства на хаулита – Хаулитът помага на собственика си да придобие знания и умения. Минералът постоянно подбутва собственика си към професионално усъвършенстване. Притежателят на хаулита е вечен студент, защото през целия си живот се стреми да получи, колкото може повече знания, не само в сферата на своята дейност, но също така и да научи други нови неща.

Ако имате приятел песимист, унил, безрадостен и тъжен, то подарете му хаулит, защото този камък може да облекчава емоционалния стрес и напрежението, да помага срещу тревожността и да прави хората по-чувствителни към красотата. Отличен помощник в овладяването на всички видове знания и умения.

Въздействието на хаулита е, че насърчава откритостта, отзивчивостта и волята за живот, физическата енергия, потентността, той дава чувство на увереност и стабилност. Хаулитът е талисман за ученици, студенти, учени и хора, които се стремят да овладеят до съвършенство професионални умения.

Happygreen.bg

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.110 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гривна с бронзит, кристал, хематит и хаулит”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *