Гривна с яспис, верисцит и нефрит

21.00 лв.

Описание

Гривна с яспис, азулит и нефрит

Ръчно изработена гривна от яспис, верисцит и нефрит. Нанизана на ластичен конец.

Верисцит

Това е рядък фосфатен минерал, много близък на вид до тюркоаза. Помага при състояния на отчаяние, дарява с вяра и надежда. Успокоява, помага да разкрием вътрешния си потенциал. Камъкът верисцит е особено подходящ за практикуващи медитация.

Верисцитът помага да влезнем по-лесно в медитативно състояние, както и да се успокои ума.

Може да поогне да осъзнаем влиянието на минали животи, да ни даде прозрение за настоящи ситуации.
Както и да намалим стреса, като имаме по-реалистично усещане за състоянието живота и ни помага да почувстваме смелост и кураж за справяне с проблемите в живота.

Нефрит – В китайската традиция нефрита символизира петте добродетели на човечеството: мъдрост, състрадание, справедливост, скромност и кураж. Нефритът е скъпоценен камък, чиято история датира от няколко хиляди години. Маите и ацтеките са вярвали, че това природно чудо може да лекува болести. Вълшебният камък е бил на почит и в китайската култура. Цветовете му варират от различни нюанси на зеленото до бяло, оранжево, жълтеникаво, лилаво, сиво и черно. Най-високоцененият камък от този вид има прозрачен изумрудено зелен нюанс. Нефритената гривна поглъща негативната енергия и защитава лицето, което я носи.

Яспис – той е подхранващ и стабилизиращ камък, засилва волята и дисциплината и ни стимулира да превърнем идеите си в реалност. За него казват, че е е господар на подсъзнателния ум и помага на човек да разбере себе си. Привлича нови приятелства и подновява стари. Въздействието на ясписа е заземяващо, стабилизиращо и хармонизиращо. Основното му качество е спокойствие и дълбока релаксация. Може да се използва за лечение на емоционални травми. Стимулира концентрацията, проницателността и мъдростта. Подпомага красноречието и изважда на повърхността вътрешната и външната красота. Различните му разновидности имат допълнителни енергийни свойства.

Изработка на Happygreen.bg

Можем да направим и гривна или мала с камъни по ваш избор, като вид или цвят.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гривна с яспис, верисцит и нефрит”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *