Гривна с рудракша, кристал и яспис

14.00 лв.

Описание

Гривна с рудракша, кристал и яспис

Тази гривна можем да я наречем и йога гривна.

Кристалът е считан за най-мощния камък на планетата. Планинският кристал е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Подсилва имунната система и балансира тялото.  Силен инструмент за баланс и хармония. Пречиства тялото, подобрява мисловния процес и води към позитивизъм. В миналото е използван като амулет против черна магия.

Рудракша (означава сълзите на Шива) е костилка от плодовете на дърво, растящо в Хималаите. Рудракша има защитни свойства, правени са изследвания, според които семената на рудракша успокояват централната нервна система, нормализират кръвното налягане и спомагат за общото укрепване на здравето.
Допринасят за по-добра концентрация, фокус и духовна издръжливост. Семената осигуряват спокойно съзнание, защита и просперитет на носителя си. Ползва се по време молитви или мантри, за да ни напомня за цикъла на живота: раждането и смъртта.

Яспис – той е подхранващ и стабилизиращ камък, засилва волята и дисциплината и ни стимулира да превърнем идеите си в реалност. За него казват, че е е господар на подсъзнателния ум и помага на човек да разбере себе си. Привлича нови приятелства и подновява стари. Въздействието на ясписа е заземяващо, стабилизиращо и хармонизиращо. Основното му качество е спокойствие и дълбока релаксация. Може да се използва за лечение на емоционални травми. Стимулира концентрацията, проницателността и мъдростта. Подпомага красноречието и изважда на повърхността вътрешната и външната красота. Различните му разновидности имат допълнителни енергийни свойства.

Изработка: Happygreen.bg

Можем да направим и гривна или мала с камъни по ваш избор, като вид или цвят.

Facebooktwitterpinterestmail

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гривна с рудракша, кристал и яспис“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *