Билков чай за регулиране на високо кръвно

7.50 лв.

Описание

Билков чай за регулиране на кръвното налягане

Herbatka Cisnienie EKO е подбрана смес от билки. От екологичен район в Полша, ръчно брани.

Съдържание: глог плодчета(C. laevigata)*, шипка плодчета (Rosa canina)*, дяволска уста (Leonurus cardiaca)*, глог цвят (C. laevigata)*, корен валериана (Valeriana officinalis)*, горска ягода листа (Fragaria vesca)*, имел (Viscum album)*.

*продукт от биологично земеделие

50 g, 25 бр. пакетчета

Препоръки за употреба: Едно пакетче чай заливаме с 200 мл вряща вода и оставяме да кисне около 15 минути.  Може да се пие 1, до 2 чаши на ден.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст.

Производител: DaryNatury, Полша

Чаят не съдържа изкуствени добавки, никакви овкусители или оцветители. Препоръчва се редовно да се пие.

Глогът, валерианата и имелът са билки, които спомагат за регулиране на кръвното налягане и доброто функциониране на кръвоносната система. Билката дяволска уста има хубае ефект върху сърцето и кръвоносните съдове. Чаят не е подходящ при бременност, кърмене или за деца.

Ползи от билковия чай за поддържане на кръвното налягане

  • Плодовете на глог са богати на антиоксиданти и флавоноиди, полезни за кръвоносната система, кръвообращението, намаляват на възпаленията и подкрепят сърцето. Нормализира кръвното налягане. В народната медицина глогът се използва за почистване на коронарните артерии, спомагат сърдечният мускул да получава повече кислород. Както и на сърцето да изпомпва повече кръв. Затова и помага на хора с високо кръвно. Съдържащите се в състава му флавоноиди допринасят за неутрализирането на свободните радикали и укрепването на кръвоносните съдове.

  • Плодовете на шипката са много богати на витамин С, полезен за имунната система. Съдържат антиоксиданти, които борят свободните радикали и  забавят стареенето. Полезни са за кожата и заздравяването на рани. Подбряват съня. Подкрепят сърцето и сърдечната дейност. Помагат при симптоми на менопауза и менструални нарушения.

  • Коренът на валерианата се използва като успокояващо средство, което помага при тревожност и безсъние. подобрява съня, облекчава нервни и психически състояния. Има успокояващо, антиконвулсантно, противомигренозно и обезболяващо действие. Успокоява централната нервна система, подобрява съня. Прилага се при неврози, повишена възбудимост на нервната система, безсъние, хистерия, климактерични нервни смущения, начална хипертония, при спазми на стомашно-чревния тракт и на жлъчните пътища.

  • Листата на горската ягода съдържат танини и витамини, които стимулират имунитета. Действат като диуретик и помагат за отстраняване на токсини от организма. Полезни при възпаления и афти в устата, нормализиране на кръвното налягане

Производител: DaryNatury, Полша

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг