Ароматизатор за кола с етерично масло

12.00 лв.

Описание

Ароматизатор за кола за етерично масло, метален

Ароматизатор за кола с тампон за етерично масло. В ароматизатора се поставя абсорбиращ тампон, върху който се накапва етерично масло. Поставя се в решетката на таблото чрез удобна щипка. В зависимост от количеството на есенцията,  може да излъчва аромат до няколко дни. Изборът на етеричното масло се прави в зависимост от личните нужди, здравословно състояние и предпочитания на притежателя. Чудесно средство за ароматерапия докато управлявате личния си автомобил. Ароматизира приятно купето на колата, като същевременно осъществява и ароматерапия чрез етерични масла.

Още от древни времена хората са използвали ароматите на различни растения за разнообразни цели. Древните цивилизации са прилагали ароматите за терапевтични, духовни, хигиенни и ритуални цели. Ползвали са ги за облекчаване или лечение на различни болестни и други състояния.

Натуралните масла, които излъчват тези аромати, се извличат от различни части на растенията – корени, листа, стебло, цветове, кора. Тъй като различните хора имат различно обоняние, ароматерапията действа индивидуално на всеки. Затова подбирането на подходящото етерично масло следва да бъде внимателно обмислено.

Изберете от тук етерично масло, което е напълно натурално и безвредно.

Изработен от неръждаема стомана и пластмаса.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ароматизатор за кола с етерично масло”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *