Аромагривна за етерично масло

20.00 лв.

Описание

Аромагривна за етерично масло с каишка от еко кожа

Гривна за ароматерапия. В бижуто се поставя абсорбиращ тампон, върху който се накапва етерично масло. В зависимост от количеството на есенцията, гривната може да излъчва аромат до няколко дни. Изборът на етеричното масло се прави в зависимост от личните нужди, здравословно състояние и предпочитания на притежателя.

Ароматерапията е  средство за терапия с етерични масла, които проникват в кожата чрез масажи, ароматни вани  или се вдишват. От древни времена хората са използвали ароматите на различни растения за разнообразни цели. Древните цивилизации са прилагали ароматите за терапевтични, духовни, хигиенни и ритуални нужди. Ползвали са ги за облекчаване или лечение на различни болестни и други състояния.

Натуралните масла, които излъчват тези аромати, се извличат от различни части на растенията – корени, листа, стобло, цветове, кора. Тъй като различните хора имат различно обоняние, ароматерапията действа индивидуално на всеки. Затова подбирането на подходящото етерично масло следва да бъде внимателно и обмислено.

Гривната се предлага заедно с комплект от различни на цвят тампони 5 бр.

Изберете от тук етерично масло.

Изработена от неръждаема стомана, отваря се чрез магнит капачето.

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Аромагривна за етерично масло”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *