Аромагривна за етерично масло с верижка

18.00 лв.

Описание

Аромагривна за етерично масло

Гривна за ароматерапия. В бижуто се поставя абсорбиращ тампон, върху който се накапва етерично масло. В зависимост от количеството на есенцията, гривната може да излъчва аромат до няколко дни. Изборът на етеричното масло се прави в зависимост от личните нужди, здравословно състояние и предпочитания на притежателя.

Ароматерапията е  средство за терапия с етерични масла, които проникват в кожата чрез масажи, ароматни вани  или се вдишват. От древни времена хората са използвали ароматите на различни растения за разнообразни цели. Древните цивилизации са прилагали ароматите за терапевтични, духовни, хигиенни и ритуални цели. Ползвали са ги за облекчаване или лечение на различни болестни и други състояния.

Натуралните масла, които излъчват тези аромати, се извличат от различни части на растенията – корени, листа, стобло, цветове, кора. Тъй като различните хора имат различно обоняние, ароматерапията действа индивидуално на всеки. Затова подбирането на подходящото етерично масло следва да бъде внимателно и обмислено.

Гривната се предлага заедно с комплект от различни на цвят тампони 5 бр.

Изберете от тук етерично масло.

Изработена от неръждаема стомана

Facebooktwitterpinterestmail

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Аромагривна за етерично масло с верижка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *